از اون طرف چه نوشته ای باید بگیرم که نتونه بعدا ادعا کنه که دروغ بوده همه چی و علیه من شاکی بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #29184643

در مورد یک پرونده لواط بعد یک سال اول رضایت دادم و بعد از اون به اصرار وکیل طرف و دلرحمی یک برگه دیگه رو امضا کردم که ادم ربایی در کار نبوده و خودم ایشان رو همراهی کردم که از حکمش کم بشه
حالا از اون طرف چه نوشته ای باید بگیرم که نتونه بعدا ادعا کنه که دروغ بوده همه چی و علیه من شاکی بشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گشما باید در دفاتر اسناد رسمی یک سند اقرار نامه و تعهد مبنی بر اینکه در مورد موضوع پرونده شماره ...که در مورد لواط بوده و دادنامه ای که صادر شده یا قرار منع تعقیبی که صادر شده تنظیم کنید و اون طرفتون انضا کنه که هیچ شکایتی اعم از کیفری و حقوقی نداشته و ندارد و تمامی اظهارات شما را تصدیق کند و سند مالی دیگری میتونید تنظیم کنید که اگر شکایتی مطرح کرد به شما مبلغ مثلا یک میلیارد تومن باید پرداخت کنه البته نباید بنویسید در مورد رضایتی که دادید بنویسید که بهتون مدیون هست در مورد پیشنهاد دوم که دادم