خسارت وارده به مال غیر منقول چگونه دریافت میگردد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۲۶ #29167552

با عرض سلام و احترام
بنده قبلا سوالی مطرح کردم در خصوص صلاحیت مطالبه خسارت وارده به ملک در فرضی که ریشه قراردادی وجود ندارد ولی وکلای عزیز مجموعه نظرات متفاوتی ارائه کردند؛اکنون سوال خود را دقیق تر مطرح میکنم:
با توجه به رای وحدت رویه شماره ۳۱ مورخ ۶۳/۹/۵ که اشعار داشته است:مطالبه وجه خسارت مال غیر منقول که ریشه قراردادی ندارد دعوایی غیر منقول است و همچنین نظریه مشورتی شماره ۲۷۱/۹۵/۷(روزنامه رسمی ۲۶ بهمن ۹۵) که مضمون آن این است که دعاوی مربوط به مطالبه وجه خسارت مال غیر منقول ولو زیر ۲۰ میلیون باشد از صلاحیت شورای حل اختلاف خارج است....من حیث المجموع از حقوقدانان و وکلای عزیز بنیاد،درخواست پاسخی درخور و مستدل دارم.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه محل وقوع مال غیر منقول دادخواست مطالبه خسارت را مطرح کنید

سلام

شما ظاهرا دانش آموخته حقوق هستین. احتیاجی به پاسخ ندارین؟؟

دادگاه محل وقوع ملک صالح هست اگر خسارت را زیر ۲۰ میلیون و مقوم کنید در صلاحیت شورای حل اختلاف است

با سلام و ادب
در محل وقوع مال غیر منقول دادخواست مبنی بر خسارات وارده ارائه بدین.و خسارات وارده شده رو مطالبه کنید.

دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول صالح است

سلام دوست گرامی محل وقوع مال غیر منقول می توان مطالبه خسارت کرد

بله در محل وقوع مال غیر منقول می توان مطالبه خسارت کرد