با حقوق ماهانه هفت میلیون تومان و دارای قسط و بدهی میزان نفقه همسرم چه قدر قانون در نظر می گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۳ #29163663

با سلام من یک کارمند هستم با حقوق دریافتی ماهانه ۷ میلیون که هر ماه ۳ میلیون قسط ثابت دارم، ۴ سال ازدواج کردم یک فرزند ۲ ماهه دارم، مهندس برق هستم، خانم بنده هم خانه دار است تحصیلات فوق لیسانس، می خواستم میزان نفقه ماهانه همسرم را بدونم ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با جلب نظر کارشناس رسمی و با توجه بهشرایط همسرتان تعیین می شود

سلام وقت بخیر
پرداخت نفقه با توجه به استطاعت مالی و توان پرداخت زوج و شان و منزل و میزان تحصیلات و ... زوجه توسط کارشناس نفقه تعیین می شود.

میزان نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین میشود . با توججه به توضیحاتی که مطرح کردید حدود ۶۰۰ هزار تومان میشود که این مبلغ شامل حق مسکن ( منزلی که در آن با زوج زندگی میکند ) و خوراک و پوشاک است که در صورت بهره بردن زوجه از هر کدام این حق ها از این میزان کسر میشود و در صورتی که کامل این حق ها به ایشان میرسد نفقه نقدی ندارند .

میزان نفقه بر حسب توان مالی شما و شان و شئونات خانوادگی همسرتان صرفا توسط قاضی پرونده تعیین می شود و نمی توان مبلغ دقیقی برای آن اعلام نمود.

اگر زوجین در تعیین میزان نفقه به نتیجه ای نرسیدند ، موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد و کارشناس امر با توجه به وضعیت و شان و منزلت اجتماعی و خانوادگی زوجه ، و در نهایت نظر به وضعیت مالی زوج ، میزان نفقه را تعیین خواهد کرد.
در هر پرونده با توجه به موضوع و شرایط و شهر متفاوت است.
اما می توان پیش بینی کرد یک میلیون تومان تعیین شود.