در صلح عمری، متصالح مالک محسوب و سند به نامش صادر می‌شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۳ #29163258

سلام و احترام، اگر مصالح ملکی را در دفتر اسناد رسمی از طریق صلح عمری به متصالح صلح کند، آیا: ۱- سند رسمی ملک به نام متصالح صادر می‌شود؟
۲- اگر از مراجع قانونی استعلام شود متصالح مالک محسوب می‌شود؟
۳- مثلا اگر متصالح بخواهد از مزایای مسکن ملی استفاده کند که یکی از شرایط آن نداشتن هیچ ملکی طی چند سال گذشته است، متصالح مالک محسوب می‌شود؟ یا ملکی که از طریق صلح عمری به وی منتقل شده ملک کنونی وی محسوب نمی‌شود، چون پس از مرگ متصالح به وی منتقل خواهد شد؟ با نهایت تشکر.

مشاوره حقوقی صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ملک مورد صلح تا زمان فوت مصالح در مالکیت وی باقی است پس در رابطه با پرسش هایی که مطرح نمودید مشکلی پیش نخواهد آمد.

مالکیت عین از نظر حقوقی با عقد صلح منتقل میشود اما منافع تا پایان مدت عمر مصالح برایش باقی میماند و به شما سند منتقل نمیشود.

درود
با توجه به ماهیت صلح عمری مالکیت تا زمان حیات مصالح برقرار است و پس از فوت مصالح مالکیت بصورت کامل به متصالح منتقل می‌شود. پس در مورد سوال شما نگرانی وجود ندارد.

سلام تا زمان فوت در مالکیت مصالح باقی میماند

سلام خیر صلح عمری تا زمان حیات مصالح سند ملک منتقل نمی شود

با سلام،در صلح عمری مالکیت متصالح بعد از فوت مصالح مستقر می شود( مالکیت عین و منفعت). لذا مشکلی در خصوص سوالهای پرسیده شده نخواهید داشت.

سلام
چون ماخذ مالیات متصالح در روزی است که سند بنام وی زد می شود و این تنظیم سند هنگام فوت یا تاریخ تعلق منفعت به متصالح است از این رو تا تاریخ فوت سند بنام مصالح است.