شرکتی را در اداره کار محکوم کردم زمان اجرای حکم ازم شکایت کیفری خیانت در امانت کرده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۶ #29135096

شرکتیو در اداره کار محکوم کردم زمان اجرای حکم ازم شکایت کیفری خیانت در امانت کرده. در زمان کار رسیدی و امضا کرده بودم. با این متن :در سال ۹۳ تراکتور و بیل مکانیکی به سرپرستی کارگاه اینجانب در محل پروژه تخلیه و به انبار شرکت انتقال گردید. ایا تحویله بنده هست؟ و تراکتور در سال ۹۴ فروخته شد و پولش صرف هزینه طلبکاران شرکت شد با اخذ رسید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بر عهده شما نیست و شما میتوانید از خودتان دفاع نمایید بهتر است وکیل اخذ نمایید .

سلام . اگر تراکتور توسط شما فروخته شده ، در صورتی که اجازه فروش داشته اید باید ثابت کنید که برای پرداخت آن به طلابکاران هم ماذون بوده اید .