با توجه به اینکه در سامانه ثنا عضو نیستم؛ غیابی محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #29109639

سلام یک ماه پیش تهدید به شکایت شدم از طرف کسی که در یک شهر دیگر سکونت دارد و من در شهر دیگر
ایشان فقط از من یک شماره موبایل دارد
ایا درصورت شکایت ایشان دادگاه از طریق شماره ادرس را پیدا کرده و ابلاغیه میفرستد با توجه به اینکه در سامانه ثنا عضو نیستم یا غیابی محکوم میشوم
ضمنا ایشان طی این یک ماه هروز پیامک حاوی فحش های رکیک برای بنده ارسال میکردند

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایددرسامانه ثناثبت نام کنیدتاابلاغیه برای شماصادرشوداگرابلاغیه دریافت نکنی حکم غیابی است

سلام و درود، توصیه می گردد ثبت نام کنید و البته از راه های دیگر باید به شما ابلاغ گردد؛ می توانید به اتهام توهین و مزاحمت مخابراتی از وی شکایت کنید، آرزوی بهروزی.

اولا ثبت نام کنید
ثانیا شما هم می‌توانید شکواییه ثبت کنید

درود
اگر در هیچ یک از جلسات حاضر نشوید و ابلاغ واقعی نباشد حکم غیابی است

با سلام
در سامانه ثنا ثبت نام نمائید تا در صورت طرح شکایت علیه جنابتان از امر اطلاع یابید