میزان دیه ای که پزشک قانونی در نظر گرفته است چه قدر می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #29104642

سلام خسته نباشین سپاسگزاری ضمن پرسش،قبلیم
اگر مقدور هست کارشناسان محترم حقوقی ارزش ریالی یا درصد تقریبی دیه من،طبق نظریه پایانی پزشکی قانونی را محاسبه کنین که نوشته صدمات دارای دیه مقدر می باشند.ممنون
۱. پارگی بخیه شده ساعد دست چپ ( دامیه )۲. دو جرح بر روی پشت بند دوم و سوم انگشت پنجم دست راست ( دو دامیه )۳. پوست رفتگی بالای ابروی راست ( دامیه )۴. پوست رفتگی سمت راست پیشانی ( دامیه )۵. پوست رفتگی بالای گوش راست ( دامیه )

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای محاسبه دیه از قسمت محاسبات حقوقی سایت بنیاد وکلا استفاده نمایید .

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جراحات شما ۷.۲ درصد معادل ۱۹ میلیون و۴۴۰ هزارتومان

با سلام
از طریق محاسبات سایت ببینید