اجرای احکام از موجر میخواد که یک نفر کارمند با فیش حقوقی یا کاسب با جواز کسب موجر را ضمانت کند، میشه دلیلش رو توضیح بدین؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۷ #29098042

سلام
حکم غیابی صادر شده جهت عدم پرداخت کرایه خانه.پول پیش مستاجر در حساب دادگاه میباشد.
ازون مبلغ قرار به موجر باز پرداخت بشه.
حالا اجرای احکام از موجر میخواد که یک نفر کارمند با فیش حقوقی یا کاسب با جواز کسب موجر را ضمانت کند.
میشه دلیل این ضامن رو توضیح بدین؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل اقدام مذکور اجرای قانون به شرح مصرح در تبصره ۲ ماده ۳۰۶ آئین دادرسی مدنی است . به موجب تبصره ۲ ماده ۳۰۶ آئین دادرسی مدنی : «اجرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر یا اخذ تامین متناسب از محکوم له خواهد بود. مگر اینکه دادنامه یا اجرائیه به محکوم علیه غایب ابلاغ واقعی شده و نامبرده در مهلت مقرر از تاریخ ابلاغ دادنامه واخواهی نکرده باشد» .
ظاهرا تهیه کنندگان قانون مذکور با این نیت که اگر بعد از آنکه محکوم علیه از رای صادره مطلع شد و با ارائه مدارکی به دادگاه ثابت نمود که دلایل و مدارک ارائه شده توسط خواهان جعلی و ساختگی بوده و دسترسی به محکوم له به هر دلیلی ممکن نباشد ، از طریق ضامن وی بتوان به نامبرده دست یافت!!
البته چنان ابهام و تزلزلی در این متن وجود دارد که اساسا قابلیت اجرای آن محل تردید بوده و فقط تبدیل به مشکل و دست اندازی برای محکوم له گردیده است .

اساسا بدلیل صدور حکم غیابی و امکان مراجعه مستاجر پس از حکم غیابی ب دادگاه و جلوگیری از خسارات و مشکلات احتمالی احتیاج ب معرفی ضامن از سوی موجر ب مراجع مربوطه هست

سلام . در اجرای احکام غیابی که بر مبنای سند رسمی یا سند تجاری نباشه معمولا یک ضامن از محکوم له درخواست میشه که در صورتیکه محکوم علیه غایب اومد و واخواهی کرد و در دادگاه حکم صادره علیه خود را نقض کنه بتونه خساراتش رو مطالبه کنه