آیا در پلاک های دیگر که مشاعی است میتوانیم شکایت مجدد بکنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۷ #29084882

تعدادی وراث هستیم که در دو پلاک از سهم الارث مادر بزرگمان مقداری زمین از دو پلاک ارثیه او بخاطر شهادت دروغ سه شاهد که عادت مرده به مرده دادند و خیارات قاضی محکوم شدیم به اینکه مادر بزرگ ما در این دو پلاک مالکیت ندارد. قاضی هم تاکید کرده که این رای درباره این دو پلاک است آیا در پلاک های دیگر که مشاعی است میتوانیم شکایت مجدد بکنیم؟؟ ازین ماجرای دادگاه هفت سال میگذرد؟؟ آیا میتوانیم با عنوان دیگر شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راجع به آنچه قبلا رسیدگی و حکم صادر شده امکان رسیدگی مجدد وجود ندارد اما چنانچه راجع به پلاک های دیگری ادعا دارید و تاکنون مورد رسیدگی قرار نگرفته است امکان اقامه دعوی وجود دارد

"با سلام"
موضوع شما شامل امر مختومه میگردد و رد میگردد

ب هر موضوعی تنها یکبار شکایت میشود و رسیدگی. شما حتی با عنوان دیگر هم شکایت کنید مراحل بعدی رد دعوی میشود