آیا این خانم می‌تونه ادعا کنه که این وسایلی که من بردم وسایل سالن بود اونم بعد ۱ سال؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۶ #29073481

سلام وقتتون بخیر من سه سال خورده در سالن زیبایی کار میکردم و در بعضی اوقات که مشتری نداشتیم کارهای رزینی انجام میدادم موقعی که اختلافات پیش اومد من وسایلمو تو کارتون گذاشتم و از سالن بیرون رفتم و من بعد از بیرون اومدنم از کارفرما برای بیمه و حقوق کم شکایت کردم
حالا کارفرما بعد از ۱ سال اومده ادعا کرده که دوربین منو گرفته و وسایل سالن رو بردم ( در صورتی که خود کارفرما گفته بود هر لاین مسول وسایل خودشه )
در صورتی که من هم سال دوم کارم گوشواره طلام گم شده
درصورتی که با دوربین سالن خودش مشخصه که وسایل خودمه ولی ادعا کرده که دوربین همسایه منو گرفته ....و فقط مدرکش همینه

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، خودشون باید ادعایی که کردن رو اثبات کنن و شما هم باید دفاع موثری با دلایل موجه ارائه بدین

باسلام قاعدتا این مسائل در حد ادعا است و در دادگاه هم پذیرفته نمیشه.اگر زمانی دعوا مطرح شد.لازمه دفاعیه قوی تهیه و ارایه کنید.

سلام صرف فیلم کفایت نمیکنید ایشان میبایست به دلایل بیشتز از جمله شهادت شهود استناد کنند

سلام ایشان باید ادعای خود را اثبات نمایند صرف ادعا مثبت مدعا نمیباشد

با سلام
صرف ادعا واستناد به دوربین مدار بسته دلیل وقوع جرم نیست هنگام احضار به دادسرا ضمن دفاع از خود مطالب فوق را بیان کنید و درصورتی که کالائی که متعلق به خودتان بوده را از آنجا خارج نمودید با اسناد مالکیت(فاکتور)یا شهادت شهود اثبات نمایید که کالاها برای خودتان بوده است.

کارفرما برای اثبات ادعا نیازمند شواهد و دلایل بیشتری می باشد لذا صرف ادعا لازمه برحی بود ایشان نمی باشد

با سلام
در دعوای اختلاف مالکیت با ارائه مستندات و قرائنی همچون فاکتورهای لوازم، شهادت همکاران، مفاد قرارداد احتمالی ناظر به آوردن لوازم شخصی تلاش کنید تا مالکیت شما اثبات گردد