بعد از توقیف روند قانونی چیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۸ #29069545

سلام
من یه ماشین به صورت تفویض وکالت خریدم و وقتی واسه تعویض پلاک رفتم به من گفتن شماره موتور دستکوبه و خلاصه در مدت سه ماهی که واسه پلاک تعیین شده بود نتونستم این کارو انجام بدم. حالا از بوشهر توقیف پلاک رو گرفتن و ماشین من رو تو تهران خابوندن
من نه شماره ای از صاحب پلاک دارم و از طرفی تا ماشین تو پارکینگه میتونم واسه تعویض اقدام کنم.
من چیکار میتونم بکنم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده ثبت نمایید.

سلام
باتوجه به انقضای مدت امکان اقدام نمایید.
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.

سلام
باتوجه به انقضای مدت امکان اقدام ندارید.
دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده ثبت نمایید.

سلام
با وصفی که اعلام نموده اید و با توجه به اینکه وکالت منتفی شده است شما صرفا می توانید دعوی الزام به انتقال رسمی علیه فروشنده و مالک رسمی( اگر شخص دیگری است) اقامه نمایید و راجع به دستکوب بودن شماره موتور نیز باید پرونده در دادسرا مطرح و تعیین تکلیف گردد.

با توجه به اتمام مهلت وکالت کاری ، امکان تعویض پلاک ندارید
از مرکز تعویض پلاک مشخصات صاحب پلاک را بگیرید و با ایشان وارد مذاکره شوید جهت اعطای وکالت جدید...
در صورت عدم همکاری میبایست دادخواست الزام به تنظیم سند علیه تمام ایادی قبلی مطرح نمایید