آیا می توانم با شناسایی اموال مدیون علاوه بر اصل مبلغ چک، خسارت تاخیر تادیه را از سال ۹۲ دریافت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۱ #29020395

سال ۹۲ چک به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برگشت زدم و دادخواست کیفری دادم. از سال ۹۲ تا کنون در سال ۹۹ به وی مهلت دادم اما هیچ مبلغی پرداخت نکرده است.آیا می توانم با شناسایی اموال مدیون علاوه بر اصل مبلغ چک.خسارت تاخیر تادیه را از سال ۹۲ دریافت کنم

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
بله.امکان مطالبه اصل جک وخسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدورآن فراهم می باشد

بله مطالبه اصل وجه و خسارت تاخیر تادیه از سال ۹۲ امکانپذیر است

بله امکان وصول با احتساب تاخیرتادیه و کلیه هزینه های قانونی ممکن هست

بله میتوانید خسارت تاخیر تادیه را مطالعه کنید

با سلام در مورد موضوع کیفری �دگاه کیفری فقط به جنبه جزایی موضوع رسیدگی می‌کند مگر اینکه تا قبل از جلسه اول دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم را هم ارائه کنید اگرچک شما سال ۹۲برگشت خورده و تاکنون مطالبه‌ای انجام نداده اید رویه قضایی به این سمت گرایش دارد که با توجه به مدت زمان طولانی از عدم مطالبه شما بخش عمده‌ای از خسارت تاخیر را داخل در حکم می کند

دادگاه کیفری صرفا صادر کننده را به مجازات صدور چک بلامحل محکوم می نماید؛ مگر این که شما دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم و مطالبه وجه و خسارات را نیز به دادگاه مزبور تقدیم نموده باشید که در این صور به پرداخت اصل مبلغ چک و خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه نیز محکوم خواهند شد. در غیر این صورت ناگزیر بایستی اکنون به دادگاه حقوقی دادخواست جداگانه بدهید.

بله امکان وصول خسارت تاخیرتادیه ازتاریخ چک تا روز وصول هست