وسایلی که تهیه کرده ام فاکتورش به نام من بوده ولی همسرم فاکتور با خودش برده است چه طور برای استرداد آنها اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۷ #28986150

سلام برای گرفتن بعضی از وسایل منزل که خودم خریداری کردم و فاکتور بنام خودم هست اما متاسفانه همسرم هم وسایل از منزل برده و هم اینکه همه فاکتورها برده و در حال حاضر فاکتور دست من نیست، چطور اثبات کنم که وسایلی وجود دارد؟ آیا قاضی حکم ورود به منزل همسرم میدهد یا خیر؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه فقط میتواند اموالی را استرداد کند که در لیست سیاهه موجود باشد و درخصوص وسایل که شما خریداری کردید درصورت نداشتن فاکتور کمی مشکل است.تنها راه حل شهادت شهود و فروشنده میباشد(اگر نسخه ای از فاکتور نزد فروشنده باشد)به شما کمک خواهد کرد

با سلام ووقت بخیر
برای استردادوسایل باید فاکتور داشته باشید درغر اینصورت میتوانید به شاد استناد کنید ولی پذیرفتن این امربستگی به نظر قاضی پرونده دارد از طریق مراجع قضایی دادخواست حقوقی استرداد کالا دهید .

همسر شما فقط وسایلی که در سیاهه ذکر شده بوده می توانند همراه خود ببرند و نه چیزی بیشتر از آن ،اگر عکس یا فیلمی یا شاهدی مبنی بر وجود این وسایل در منزل دارید به دادگاه ارایه دهید