در صورتی که مقداری از مبلغ توسط خریدار واریز شده باشد می تواند ادعای مالکیت کند در صورتی که سند به نام وی نشده باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴ #28962490

سلام اوایل سال ۹۷ خودرویی رو به شخصی فروختیم خریداری نیمی از مبلغ رو پرداخت کرد و برای نیمه ی دیگه هیچ اقدامی نکرد ماهم سند نزدیم و هیچ قولنامه ای هم نوشته نشد خریدار هم که ماشینو برداشت و برد شهرستان ( بدون این که کاملا تسویه حساب کرده باشه )بعد از گذشت ۱ سال با بالا رفتن نرخ خودرو ما تقاضای ارزش روز خودرو یا خوده خودرو رو به خریدار دادیم ولی ایشون راضی نشد به دادگاه رفتیم قاضی حکم فک پلاک و توقیف خودرو صادر کرد، حکم رو به پلیس راهور ارائه دادیم اونا گفتن ماشین هرجایی دیده شد توقیف میشه از اونجایی هم که سند به نام خریدار نیست بعد از توقیف شدن ما باید برای رفع توقیف اقدام کنیم الآن بعد از گذشت چند ماه هنوز خبری از توقیف خودرو نیست سوالم اینه که راهی هست برای این که جریان کارو سرعت بدیم و این که آیا خریدار میتونه ادعای مالکیت خودرو رو کنه درصورتی که تنها سندی که داره یک رسید برای پولیه که پرداخت کرده و این که ایشون هنوز مابقی مبلغ رو که باید سال ۹۷ پرداخت میکرده نداده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تسریع بایستی مکان خودرو را به کلانتری اعلام نماید و مراجعه کنید برای توقیف

سلام
به موجب قرارداد بیع منعقد شده و ایشان مالک می باشند و به نظر فقط امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه مبلغ الباقی ثمن را دارید...
برای توقیف خودرو نیز باید محل انرا شناسایی و سپس از طریق ۱۱۰ اقدام نمایید