خریدار در تهاتر و پرداخت ثمن معامله کلاهبرداری کرده، میشه فسخ کرد و ضرر و زیان گرفت، با استناد به شهادتنامه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۱۶ #28935413

با سلام.
در یک خرید و فروش که ارزش آپارتمان بنده بیشتر بود خریدار یک امتیاز واگذاری مسکن تعاونی در حال ساخت که ۴۰ م وام ۴ درصد داشت و پرداخت نقدی الباقی ثمن معامله. پس از دریافت آپارتمان بنده و مراجعه به تعاونی متوجه شدیم ایشون ۴۱ م بدهکار به تعاونی هستن که ۱۷ م در مبایعنامه اظهار و ثبت شده و اینکه مبلغ وام رو با توجه به شهادتنامه انصراف از گرفتن وام مسکن مهر و مدارک خریداری امتیاز مسکن تعاونی دادن به بنگاه و ادعا کردن که دیگه به اسمتون خورده و ثبت شده در صورتی که ما هیچ سندی تو تعاونی مسکن امضا نکردیم و فهمیدیم مبلغ وام رو به نفع خودش از قیمت امتیاز که باید کسر میشد کم نکرده. پس از اعلام به املاک و خودشون از برگردوندن مابقی بدهی تعاونی جهت مفاصا حساب به روز شده و مبلغ وام استنکاف میکنن و فقط میگن من الان پولی ندارم و فقط ۴۰ م به عنوان بدهی که هر وقت توان داشتم میدم! بنده تو مبایعنامه دیدم نوشته اسقاط تمامی خیارات به جز تدلیس. الان که ایشون محرز کلاهبرداری کرده و مبیع رو تصرف و حاضر نیست نه ثمن معامله رو بده و نه آپارتمان بنده رو. چگونه اعلام فسخ و ضرر و زیان کنم. تا ۹ روز دیگه سررسید ۳ ماه میشه و تا الان مارو با وعده و وعید نگه داشتع بود که متوجه نیرنگ پایان زمان فسخ شدیم. تو رو خدا راهنماییم کنید. بنده پیوند کلیه کردم و با دو تا بچه شیر خوار دارو ندارم رو از دست دادم..

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینجا موضوع منطبق با کلاهبرداری نمی باشد چرا که طبق قانون کلاهبرداری دارای ارکانی است اما با توجه به اظهارات درج شده توسط شما باید فورا نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید

باسلام
کاربر محترم
اولا: در استعمال الفاظی چون کلاهبرداری، احتیاط نمایید.
چراکه وفق قانون مجازات اسلامی،ماده ۶۹۷، هرکس جرمی را به کسی صریحا نسبت دهد و نتواند صحت آن را ثابت نماید، مصداق جرم افتراء بوده و تا یکسال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق دارد.
درموردمذکور، مگر بدوا کلاهبرداری وی توسط دادگاه ثابت و منجر به صدور حکم گردد.

۲. شما میتوانید بلافاصله اقدام به ثبت دادخواست اعلام فسخ نمایید.
لطفا بدون فوت وقت باشد!
چراکه قانونا اعمال فسخ، فوری است.
انشاالله توفیق میابید.