آیا این‌شخص میتونه دوباره از طریق دادسرا اعلام شکایت کند و دنبال پول بیشتری باشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #28934490

سلام پرونده ی تصادف داشتم که مقصر شناخته شدم و شخص زیان دیده ادعای خسارت و افت ماشین کرده بود به مبلغ ۱۷۵۰۰ و بعد برای من جلسه ای تعیین شده بود برای مراجعه به شورای حل اختلاف ولی بعد از ۲ هفته ابلاغیه ای مبنی بر مسترد شدن شکایت برایم اومده که در راستای اون شکایت ابطال شده. آیا این‌شخص میتونه دوباره بره از ابتدا این بار از طریق دادسرا اعلام شکایت کنه بجای شورای حل اختلاف و دنبال پول بیشتری باشه؟ ضمن اینکه فردای اون روز اس ام اس دیگری برام اومده مبنی بر اینکه رای جدیدی درباره همون پرونده صادر شده ولی هنوز در سامانه قابل مشاهده نیست.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایشات شما ، اگر پرونده توسط خواهان مسترد شده که این خود بحثی دیگر است
اما اگر ادعا دارید ابطال دادخواست شده که ان هم معقوله ای دیگر .
و اگر حکمی بر این پرونده صادر شده ، که باز کار را برای اظهار نظر کارشناسان سخت نمودید
زیرا برای اظهار نظر کامل و راهنمایی های صحیح ، مشاوره تلفنی با کارشناسان سایت را برای شما پیشنهاد دارم .