آیا با قولنامه دستی نتیجه ای میگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #28925773

سلام
من یک خودرو رو با قولنامه دستی از یک نفر خریداری کرده و در قولنامه ذکر شد که مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان بابت انتقال سند بماند بعد از آن بعد از سه روز خودرو را من با یک قولنامه دستی دیگر به شخص دیگری فروخته و در آن قولنامه قرار شد که مبلغ ۵ میلیون تومان در حین انتقال سند برای خودرو جهت انتقال سند بماند در روز انتقال سند خریدار ماشین مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان فروشنده قبلی را پرداخت کرده بود و مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان بنده را پرداخت نکرده و آن فروشنده برای آن خریدار سند زده و امضا کرد و من الان منتظر پرداخت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از آن خریدار جدید هستند ولی متاسفانه ایشان هر روز یک بهانه جهت پرداخت آن می آورد من.
آیا با آن قولنامه اولیه راه به جایی می برم؟
دیگر سند به نام ایشان شده است ولی در قولنامه ذکر شده که باید این مبلغ را پرداخت میکرده؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
بله، میتوانید مبلغ مذکور را مطالبه کنید. برای این مسئله باید دادخواست مطالبه وجه را در شورای حل اختلاف طرح کنید.

بابت الباقی طلب خویش می توانید اقدام کنید

با سلام شما می توانید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه کنید