درگیری با برادرم داشتم میخوام شکایت کنم، چگونه اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲ #28895201

سلام امروز با برادرم درگیری داشتم که اون منو کتک زد و به ۱۱۰ تماس گرفتم ولی نیومد بعد یه شماره ای بهم زد گف هرچقد زنگ بزنی کسی نمیاد باید بیای کلاناری...مگه ۱۱۰ نباید بیاد صورتجلسه کنه..برادرم یه عرقخور بنگی که وقتی فهمید به ۱۱۰ زنگ زدم فرار کرد و درو روم قفل کرد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. ابتدا به کلانتری مراجعه کنید و شکواییه تنظیم کنید. سپس به پزسکی قانونی بروید . پرونده شما به دادسرا ارسال می شود و با توجه به بخشنامه جدید ریاست قوه قضاییه جلسه صلح و سازش باید تشکیل شود و به همین جهت پرونده به شورا حل اختلاف ارجاع میگردد. در صورت عدم تصالح پرونده به دادسرا بازگردانده می شود و پس از اثبات جرم با توجه به ادله موجود قرار مقتضی صادر می شود. در صورت اثبات جرم در دادگاه و در صورتی که مضروب و یا مجروح شده باشید دیه به شما تعلق خواهد گرفت.

سلام
شما به کلانتری مراجعه نمایید و خواستار تنظیم شکایت و صورتجلسه شوید.
در صورتی که آثاری از ضرب و جرح و یا کوفتگی در بدنتان وجود دارد سریعا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا گواهی مربوطه را اخذ کنید‌.
پس از آن می توانید در دادسرا شکایتی مبنی بر ضرب و جرح به طرفیت ایشان مطرح کنید‌.

سلام و درود
به کلانتری مراجعه کنید و تقاضا کنید تا صورتجلسه ای تنظیم کند و اظهارات شما را قید کند، به جهت اینکه برادرتان فرار کرده فوریتی نداشته تا درمحل حاضر شوند، زیرا معمولا بین ده دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا نیروها هماهنگ شوند و به محل اعزام شوند، لذا نگران نباشید و شکایتتان را مطرح کنید و اگر آثار جراحت باقی است نامه ای از دادسرا برای اعزام به پزشکی قانونی اخذ کنید و شهود خود را معرفی کنید.
موفق باشید.