سهم الارث پدرم از خانواده عموم چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #28893303

سلام
من پدربزرگی داشتم که در این تاریخ ۱۳۳۶ در بازار مولوی تهران مغازه داشت و دارای ۳ فرزند بود که پدرم در آن زمان یتیم شد چون بچه سال بود و از این سهم پدر بزرگم به بابام هیچی ندادند پدرم یک مقدار به سن قانونی رسید رفت شکایت کرد همنچنان ما برگه شکایت پدر را دارم و افرادی از فامیل به شهادت دادند که دو برادر بزرگتر سهم پدرم را ندادند و من الان هم شکایت آن زمان پدرم را دارم و هم شهادت افراد فامیل نزدیک که شهادت کنندگان در قید حیاط نیستند میخواستم سوال کنم که میدونم سهم پدرم را از خانواده عموم میدونم بگیرم و ضمن پدرم و عموم فوت شدند.

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله - حتما
در صورتی که از این موضوع اطمینان دارید میبایست علیه ورثه عموجان اقدام نمایید

درود وعرض ادب در ابتدا پدر شما باید دادخوست انحصار وراثت مبنی بر ثابت نمودن اینکه ورثه ی این اقا هستن که پدر بزرگ شما باشد .بعد از طی این مرحله دادخوست تقسیم ترکه بله می توانید.از آنها درخواست کنید.