بخواد مهریه پایین بگیره و در ازاش شرط کنه که درطول زندگی اموال برابر باشه؛ فقط درج شرط در عقدنامه کافیه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۸ #28883141

با سلام، میخواستم بدونم اگه کسی بخواد مهریه پایین بگیره و در ازاش شرط کنه که درطول زندگی اموال برابر باشه فقط درج شرط در عقدنامه کافیه؟ اگه نه چه روندی باید طی بشه؟
آیا مرد میتونه اموالی که میخره برای فرار ازین شرط به نام کسی دیگه بکنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان چنین شرطی در عقدنامه مانع قانونی ندارد

-- شرط مذکور منع قانونی نداشته و به صرف درج در عقدنامه دارای اعتبار خواهد بود .
-- باید از طریق تعیین جریمه تعهد یا شروط قوی بازدارنده نسبت به موضوع انتقال احتمالی پیش بینی لازم را بنمایید .

درود
بله می توانید چنین شرطی در عقدنامه با توافق تعیین نمایید.

سلام
بله می توانید شرط کنید که در مدت ازدواج هر مالی که به تملک زوج در می آید نصف آن را زوج در همان وقت به نام زوجه می کند و در صورتی که مالی بدست بیاورد و از تملک نصف آن به زوجه خودداری کند فلان میزان جریمه پرداخت نماید.