بیرون کردن از منزل چطور از طریق قانونی اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۰ #28879099

با سلام. چگونه میشود اقربای نزدیک زوجه را بعد از ماهها سکونت و دخالتهای بی جا از محل زندگی خود بیرون کرد( ساختمان مشاع زوج و زوجه است)
باتشکر.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر مهمان هستند راه حل قانونی ندارد

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ساکن منزل شما میباشند میتوانید با ارسال اظهارنامه، خروج را مطرح نمایید.

متاسفانه در فرض سوال شما راه حل قانونی وجود ندارد.

اگر در آنجا سکنی گزیدند با ارسال اظهارنامه و دادخواست میتوانید مشکل را حل کنید، به عنوان مهمان از روابط خانوادگی و گفتگو و این قبیل اقدامات استفاده نمایید

درود:اگر به عنوان مهمان هستند ،با همسرتان صحبت کنید یا با خودشان مشکل را حل کنید،ولی در صورتی که درمنزل شما سکونت دارند به عنوان شریک مشاعی می توانی از انها شکایت کنی.

درود بر شما، چنانچه ایشان در آنجا ساکن باشند، به عنوان شریک مشاعی میتوانید از طریق طرح دعوی اقدام نمایید، لکن اگر منظور شما میهمان بودن ایشان باشد، قانون در این مورد ساکت است.

اگر به عنوان مهمان در محل زندگی شما هستند راه حل قانونی وجود ندارد.