نحوه شکایت از وکیل به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۷ #28845784

سلام خسته نباشید
من یه وکیل دارم احساس میکنم داره به ضررم کار میکنه مثلا هیچ مدرکی به من نداده که چه مدارکی بهش تحویل دادم و حدودا ۳ ماه پیش ۸۰۰ هزار بابت هزینه دادرسی بهش دادم، ولی امروز تو سامانه زده هزینه دادرسی پرداخت نشده، دادخواست رو بعد از ۳ ماه بعد از قرار داد به دادگاه تحویل داده و با طرف دعوی در ارتباطه، چونکه خودش یبار گفت که باهاش تماس گرفتن و اصرار داشتن ببیننش چجوری میتونم اگه پرونده رو برنده نشه ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکیل ضامن نتیجه نیست بلکه تعهد به پیگیری و انجام دارد و تخلفی حاصل نشده است . در هر صورت اگر شکایتی دارید میتوانید به کانون وکلای مربوطه مراجعه نمایید .

باسلام
وکیل ضامن نتیجه نیست واگر نتیجه نگیرید تخلفی نکرده است اما اگر می توانید اثبات کنید که دارد به ضرر شما عمل می کند می توانید به دادسرا کانون وکلا شکایت نمایید