در شورای حل اختلاف برای شکایت عدم سازش زوج چی بگم که به ضرر من نباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #28804829

من زوجه هستم قبلا ازدواج کردم و همسرم فوت کرده و ۸ ماه پیش ازدواج مجدد کردم ولی به مشکل خوردیم و زوج درخواست صدور عدم سازش داده و به دروغ گفته زندگی مشترک را شروع نکردیم و باید بریم شورای حل اختلاف برای صدور گواهی عدم سازش از طرف زوج

الان که زوج دروغ گفته ما زندگی مشترک را شروع نکردیم در صورتی که دو ماه زندگی کردیم و عقد دائم کردیم اگه نتونم ثابت کنم که دو ماه زندگی کردیم مهریه نصف میشه با توجه به این که من ازدواج دومم هست و زوج ازدواج اولش بوده
امکان دارد که بگوید باید مهریه را ببخشی یا اقساط بشه یا اینکه چون خودش درخواست عدم سازش داده باید مهریه را کامل بده
ممنون میشم هر سه سوال رو جواب بدید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ماهیت تشکیل جلسه در شورای حل اختلاف از باب صلح وسازش می باشد و ورود به رسیدگی نمی کند . چنانچه در شورا با یکدیگر مصالحه نمایید صورتجلسه شده و پرونده مختومه می شود در غیر این صورت پرونده به دادگاه خانواده ارجاع می گردد و آنجا باید دفاعیات خود را بیان کنید . توصیه می شود جهت اثبات ادعای خود مبنی بر زندگی با زوج از شهادت شاهدان کمک بگیرید .

درود و عرض ادب
با توجه به اینکه شما زندگی کردید و باکره نیز نیستید مهریه نصف نمی شود و زمانی که زوج دادخواست طلاق می دهد پیش از اجرای رای طلاق باید حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید.

همسر شما میتواند از حق خود برای دادن طلاق استفاده وشمار ا طلاق بدهد ولی پرداخت مهریه مقوله دیگری است که کل آن را باید بصورت یکجا یا قسطی پرداخت کند شما میتوانید مطالبه مهریه را در دادگاه دیگری مطرح نمائید