شرایط قیم شدن فرزند برای پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۶۲۴ #28801974

سلام و احترام
پدر مسن و مریضی دارم که حالش خوب نیست، می خواستم بدونم اختیارات قیم فرزند برای پدر شامل چه مواردی میشود؟
ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید محجوریت ایشان را در دادگاه اثبات نمایید و بعد به دادسرای امور سرپرستی مراجعه نمایید

با سلام
به طور کلی اختیارات قیم مواظبت و مراقبت از محجور واداره اموال وی میباشد

 قیم می‌تواند در اموال منقول دخل و تصرف داشته باشد، ولی نسبت به اموال غیر منقول باید با اجازه دادستان در آن دخل و تصرف کند

به طور کلی قیم به کسی که از طرف دادگاه و به تقاضای دادستان، برای حمایت از محجورین، یعنی مواظبت از شخص محجور و اداره‌ اموالش تعیین می‌شود، گفته می‌شود و سمت او را قیمومت می‌گویند.