نحوه اثبات عدم تبرع بودن کارها در مطالبه اجرت المثل چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۳۷۷ #28778546

با سلام و خسته نباشید.....
من یک خانومی هستم میخوام مطالبه اجرت المثل کنم ۲۵ سال زندگی مشترک با همسرم دارم اما متوجه شدم باید اثبات کنم که کارهای منزل به اذن شوهر انجام میدادم.... چگونه باید این رو اثبات کنم؟ چون اثباتش خیلی سخته.....
ممنون ازتون

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود، اصل بر عدم تبرعی بودن است که شما نیاز به اثبات ندارید با اثبات تبرعی بودن بر عهده زوج است

سلام دوست عزیز با توجه به تبصره ۳۳۶ قانونی مدنی تفسیر قضات است مجانی و غیر مجانی بودن قدرت المثل سلیقه ای است اما این را بدانید که اصل و غیر مجانی بودن کارهای شماست

اصل بر عدم تبرع است و زوج باید تبرعی بودن را ثابت کند.

با سلام اثبات این موضوع به عهده زوج می باشد

باسلام زوج بایستی اثبات نمایدشما رایگان کارهای مربوط به خانه را انجام داده اید.

بااحترام
اصل بر عدم تبرع میباشد

شما نیاز به اثبات ندارید، همسرتان بایر اثبات کند تبرعی بوده است.