در صورتی که زوجه باکره باشد و زوج فوت کند تکلیف مهریه چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۹ #28728737

با سلام
بنده زوجه هستم، همسر اینجانب فوت شده و باکره بوده حال ورثه ی ایشان دادخواست مهریه داده اند
سوال اول: باکره بودن بعد از فوت تاثیری در تعداد سکه های مهریه دارد؟
یا فقط در طلاق باکره بودن باعث نصف شدن مهریه است
سوال دوم:
آیا بنده از خود مهریه هم ارث میبرم؟
تعداد سکه ۱۱۴ است

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فوت زوج تاثیری در مهریه شما ندارد و کل مهریه قبل از تقسیم ماترک به شما تعلق می گیرد
نصف شدن مهریه برای زمانی است که جدایی بواسطه طلاق بوده باشد

بسمه تعالی : در صورت داشتن تمکن مالی زوج ، از اموال ایشان کل مهریه را میتوانید مطالبه کنید.
از خود مهریه ارث میبرید یعنی چی ؟ ابتدا بدهی متوفی از اموال و دارایی پرداخت و نسبت به مازاد ارث میبرید چنانچه صاحب فرزند باشید یک هشتم و عدم فرزند یک چهارم از اموال منقول متوفی ارث میبرید و الی آخر