امکانش هست قبل از سر رسید سکه دوم رای دادگاه صادر بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #28695433

با سلام و عرض ادب
بنده بابت پرداخت اقساط مهریه یک سکه عقب افتاده دارم و قسط دوم یعنی سکه دوم هم یک ماه دیگه میرسه . به علت مشکلات کاری و غیره فراموش کردم تعدیل بزنم تا دو روز گذشته که دادخواست تعدیل دادم .میخواستم بدونم امکانش هست قبل از سر رسید سکه دوم رای دادگاه صادر بشه یا اینکه اصلا تعدیل من قبول میشه و آیا راهی یا کاری هست تو این زمان کوتاه بتونم انجام بدم که زندانی نشم . با تشکر ..

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه شما تعدیل داده باشید روال قانونی را طی و پس از صدور حکم و اعتراض زوجه برای این حکم به احتمال زیاد چند ماهی طول بکشد
لذا تا صدور حکم تعدیل جدید و قطعی شدن ان ، شم بایستی طبق حکم قبلی اقدام به پرداخت اقساط نمایید که در غیر اینصورت زوجه میتواند اخذ حکم جلب نماید

احتمال پذیرش تعدیل اقساط زیاد است ولی تا موعد مقرر پرداخت قسط دوم رای صادر نخواهد شد .