باید این چرخه انتقال سند به طور کامل انجام شود یا اینکه فقط کافی است سند از نفر اول به نفر سوم منتقل شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #28691578

چنانچه شخصی خودرویی را به نفر دوم بفروشد و بدون انتقال سند رسمی فقط تعویض پلاک اتجام دهد و خریدار دوم هم پس از مدتی مجددا خودرو را به مالک اول بفروشد، حال زمانیکه این خودرو به نفر سوم فروخته شود و نیاز به انتقال سند هم باشد، آیا باید این چرخه انتقال سند به طور کامل انجام شود و یا اینکه فقط کافی است سند از نفر اول به نفر سوم منتقل شود؟ (چونکه در حال حاضر سند و پلاک و سایر مدارک بنام مالک اول بوده و نفر دوم که در مقطع کوتاهی مالکیت را در اختیار داشته سندی بنامش زده نشده )

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید نفر اول به نفر آخر سند زده بشود
نیازی به ایادی کسطی نمی باشد

با سلام سند از نفر اول بنام خریدار آخر تنظیم می شود و نیازی نیست به نام هریک از خریداران تا نفر آخر سند تنطیم شود .

با سلام بله ایادی متعدد باید بعنوان خوانده ذکر شود و مدارک مربوط ارائه شود تا به فردی برسد که سند به نام وی هست و دادخواست الزام به تنظیم سند علیه خواندگان مطرح شود.

درود .اگر بین مالک وشخص سوم قولنامه تنظیم شده شخص سوم خریدار فقط باید علیه مالک طرح دعوی کند.

تمام ایادی از ابتدا تا انتها باید طرف دعوی قرار گیرند ....