با توجه به توضیحات فوق آیا عاقلانه است که از این شخص شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #28675755

سلام،یه مشکل مالی برام پیش آمد و دنبال آشنا می گشتم که برام وام کم بهره بگیره که یه خانوم از دوستان دوران مجردی بنده که شماره تماس منو داشت بامن تماس گرفت و دلیل رو پرسید و بنده براش توضیح دادم که مشکل مالی دارم و به همچین وامی نیاز دارم که ایشون گفتن من آشنا دارم و می تونم در عرض چند روز وام برات بگیرم به اسم خودم منم قبول کردم و ایشون طی یکماه و نیم دائم تماس می گرفت و درخواست پول می کرد و هربار به یک بهانه جدید و کلا مبلغ ۱۴ میلیون تومان از بنده پول گرفت که حالا دوماه و نیم گذشته و نه جواب تماس بنده رو میده و نه جواب پیام و زمانی که گفتم شکایتت می کنم تهدید کرد که تو بیشتر از من ضرر می کنی اگه شکایتم کردی،بنده نیاز به راهنمایی و مشاوره شما دارم که شکایتش کنم یا نه؟در ضمن بنده متاهلم و ایشون مجرد و از تمام انتقالهای شتابی که براش انجام دادم هم اسکرین شات دارم و هم می تونم از حسابم پرینت بگیرم جهت ارائه مدرک واسه ضمیمه پرونده شکایت،ممنونم از راهمائیتون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز سلام ،
قبل از توضیح نسبت به اینکه آیا می توانید شکایت کنید یا نه ؟ باید به عرض شما برسانم بقول استاد گرامی جناب دکتر شمس تا جایی که میتوانید حق خود را از طریق دعاوی حقوقی بگیرید به فکر شکایات کیفری نیافتید . هر چند که متاسفانه در اذهان عامه مردم این طور شایعه شده است که اقدام کیفری سرعت بیشتری دارد اما این مطلب بنا به قول اغلب همکاران و با توجه به وقت های رسیدگی ، نه تنها سریع تر نخواهد بود ، بلکه همیشه مواجه با دست اندازی بزرگ به نام اصل برائت خواهد بود یعنی اینکه اصل بر برائت همه انسانهاست مگر اینکه خلافش ثابت شود . بنابراین شما با توجه به مدارک مستدل ( واریز وجه از طریق شتاب ) بهتر است طرح دعوی مطالبه وجه بنمایید . از طرفی چون مبلغ مورد خواسته شما کمتر از بیست میلیون تومان می باشد لذا با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی و تقدیم دادخواست به شورای حل اختلاف اصلح ترین کار بانجام خواهید رساند .
و اما اینکه آیا می توانید شکایت کیفری نمایید یا خیر ؟ قطعا پاسخ زمانی مثبت خواهد بود که شما مدارک و ادله محکمه پسند ( نه عامه پسند ) ارائه دهید . بنابراین به صرف ادعای شما مبنی پرداخت وجه به نامبرده صرفا برای اخذ وام ( و اصطلاحا کلاهبرداری نامبرده از شما - چون به وسایل متقلبانه متوسل شده و با استفاده از مانورهای متقلبانه شما را مجبور به پرداخت وجه نموده - ) کلاهبرداری را ثابت نمی نماید . ضمن آنکه در نظر داشته باشید که راه های اثبات مانورهای متقلبانه دشوارترین مرحله این نوع شکایتهاست .