بعد از طلاق باید برای بایگانی کردن پرونده به دادگاه رفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #28643809

سلام خسته نباشید
همونطوری که گفتم در محضر از طریق تلاق توافقی از همسرم جدا شدم آیا بعد از تلاق در محضر باید به دادگاه رفت برای اینکه پیگیری کنیم تا پرونده را بایگانی کنند یا اینکه به طور اتوماتیک بایگانی میشه؟
و اینکه محضر خودش در سند تلاق ده میلیون تومانی را که به جای کل مهریه گرفته قید میکنه؟ یا قید نمیکنه؟ و برای رفع توقیف حساب میشه سند تلاق را از محضر گرفت و برد اداره ثبت؟
با سپاس

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام سردفترطلاق برااساس گواهی عدم امکان سازش (طلاق توافقی)صادره از دادگاه عمل میکنه و بعد از اجرای صیغه طلاق سر دفتر خود رونوشتی از آن رابه دادگاه تحویل می دهد.وبصورت اوتوماتیک پرونده های جاری مختومه می شود

با سلام
پرونده بایگانی می گردد و نیاز به پیگیری از سوی شما نمی باشد . از شعبه صادر کننده رای نامه رفع توقیف اخذ شود و به اجرائیات ثبت تحویل نمایید .

درود
پرونده خود به خود بایگانی می شود. توافقات شما در طلاق نامه درج می شود. از اجرای احکام باید نامه رفع توقیفی بگیرید.