کسی که در حالت خواب بوده میتواند شهادت دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #28602735

سلام خسته نباشید،ما سه نفر تو ماشین بودیم که تصادف کردیم، مقصر شدیم، الان راننده و نفر سوم از بنده شکایت کرده اند که در تصادف ۷ماه پیش من پشت فرمان بوده ام، سوالم اینه آیا نفر سوم که خواب بود در پشت، میتواند ادعا شاهد بودن کند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مبنای خواب بودن ایشان را باید اثبات نمایید تا شهادت منتفی گردد

سلام و درود
به هرحال زمانی که تصادف ایجاد میشود در اثر سر و صدا یا وازگونی و ضربه خودرو شخص هر چقدر هم خوابش سنگین باشد بیدار میشود ویک سری دیده ها و شنیده ها دارد از ماجرا، مثل موردی که پس از وقوع جرائم مشهود بلافاصله مامورین در محل وقوع جرم حضور پیدا میکنند و از اطرافیان و شهود و آثار باقی مانده از جرم صورت برداری میکنند.

باسلام
شما چطور اثبات میکنین که حین تصادف ایشان خواب بودند
اگر بتوانین اثبات کنین شهادت ایشان رد خواهد شد
میتوانین از طرف تصادف که باایشان تصادف کردین هم استفاده کنین

با سلام
شهادت ایشان پس از وقوع تصادف بوده است، مثلا بیان نماید که من پس از بیدار شدن شما را پشت فرمان دیدم و چنین شهادتی پذیرفتنی است

سلام
خیر
به هیچ وجه
البته باید خواب بودن ایشان اثبات گردد