قصد دارم حق الارث خود را دریافت کنم؛ از کجا اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۵ #28580033

با سلام خدمت وکلای محترم.پدر مرحوم اینجانب زمینی برایمان به ارث گذاشته که در مشهد می باشد. من خودم ساکن تهران هستم. حال قصد دارم حق الارث خود را دریافت کنم. چون بقیه خواهر برادرها راضی نیستن باید خودم اقدام کنم. الان نمیدونم باید برم مشهد درخواست بدم یا از تهران هم میشه. ممنونم.

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
برای تقسیم ترکه آخرین محل اقامت متوفی صالح به رسیدگی است.

سلام وقت بخیر
در ابتدا انحصار وراثت را به پایان رسانید و پس از آن تقسیم ترکه را خواستار شوید.

ابتدا گواهی انحصار وراثت سپس دادخواست تقسیم ترکه بدین

ازطریق دفاتر خدمات قضایی تهران می توانید دادخواست دهید ولی رسیدگی در محل فوت پدرتان خواهد بود

با سلام
با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی ، اول دادخواست اخذ گواهی انحصار وراثت و سپس دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نمایید.

با درود بدوا انحصار وراثت نموده سپس تقاضای تحریر ترکه و تقسیم را بنمایید

با گواهی انحصار وراثت در تهران میتوانید دادخواست را ثبت کنید ولی بابت پیگیری چون زمین بوده و غیرمنقول است در صلاحیت دادگاه مشهد است و میتوانید وکالت دهید تا وکیل پیگیری کند