پشت سفته چی بنویسم و امضا کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۶ #28549735

سلام برای کار میخوام سفته امضا کنم ۴۰ میلیون سفته میخواد صاحب کار
منم کارم مدیر داخلی هست و تمام کار ها و فروش ها دست منه
فردا تهمت دزدی بزنه و به هر بهانه ای غیر عمد نتونه اجرا بزاره

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در روی سفته قید نمایید صرفا جهت تضمین حسن انجام کار....و در یک قرارداد مربوط به کار شماره سفته ها را قید نمایید.

فقط در سفتهدضمانت حسن انجام کاردکافی است

دوست عزیز سلام و وقت شریفتون بخیر
۱)لطفا سفته را سفید امضاء تحویل ندهید.
۲)مشخصات خود را کامل درج نمائید.
۳)عنوان ضمانت را هم قید کنید.
۴)اگر امکانش هست یک کپی از قرارداد خود تهیه نمائید.
پیروز و سربلند باشید .

با سلام واحترام
حتما بابت حسن انجام کار درج گردد و حتما حتما طی قرارداد کتبی جداگانه تنظیم نموده شماره ی سفته ها بابت حسن انجام کار قید گردد و شماره ی قرارداد را در پشت سفته ها درج نمایید .یک نسخه از قرارداد را نزد خود نگه دارید
در صورت مخالفت برای جلوگیری از مشکلات آتی بهتر است به هیچ عنوان سفته ندهید.
با آرزوی توفیق

درود بر شما، چنانچه سفته بابت ضمانت یا حسن انجام کار است، روی سفته قید شود، توصیه می‌شود در صورت امکان در قرارداد فی‌مابین نیز به این مطلب اشاره کنید.

با درود یک قرارداد مجزا نیز تنطیم و شماره سفته نیز قید گردد که مشخص کند سفته جهت حسن انجام کار بوده.

سلام
اگر سفته بابت حسن انجام کار است آن را قید کنید.