در مورد جعل و استفاده از سند مجعول در نسخه های کاربنی توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۶ #28542256

سلام من با شخصی توافق نامه ای نوشته ایم در دو نسخه که نسخه اصلی ان در ید طرف و نسخه کارنبنی ان در دست من است اما در نسخه کاربنی امضا ان اصل است .این توافق مفقود شده بود الان که پیدا شده طرف منکر چنین توافقی شده است و از من شکایت بعنوان جعل نموده است در اقرارات خود در باز پرسی اقرار نموده است که به من سید امضا نداده و اقرارم نموده که امضا و اثر انگشتش مال خودش است اما وکیلش در شکواییه خود از قاضی در خواست اصالت امضا و اثر انگشت و تقدم و تاخر نموده حال چطور هم میتواند ادعای جعل کند هم تقاضای تقدم و تاخر . ایا چنین است و میشود در ضمن در حضور کارشناسان گفت که اصل این توافق پیش من نیست و از ارایه ان خود داری کرد حال چگونه با توجه به اقرار ایشان که من سفید امضا ندادم چطور کارشناس اومده میگه سفید امضا بوده در جایی که خود طرف اقرار کرده چنین نبوده و تازه اصل ان را رو نمیکند و چطور کارشناس این نظری را دلده است از روی نسخه کاربنی و هم با توجه به اقرار صریح ایشان در پرونده مبنی برندادن کاغذ سفید امضا.ممنن راهنمایی کنید الان چکنم

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید تا کارشناسی از جانب شما صورت گیرد .

سلام سوالتان را مبهم مطرح کرده اید . از پرونده کپی بگیرید و ارسال کنید تا بررسی گردد. ضمنا می توانید یک نفر وکیل بگیرید تا با مطالعه دقیق پرونده شما را راهنمایی کند .