بنده جهت دریافت دستمزد کارم چه راهی را باید دنبال کنم که به نتیجه برسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #28490452

با سلام. بنده نقاش ساختمان هستم به درخواست یکی از همسایگان کارنقاشی ساختمان پیشنهاد شد و من پذیرفتم . این کار مربوط به واحد آپارتمانی میشد که همسایه بنده واحد را به شخصی فروخته بوده و پس از شروع به کار قرار بر این شب که دیوار ها و سقف را نقاشی کنم
در این میان صاحب خانه از من خواستند که هر قسمت که نیاز است اعم از درب پنجره و کمد و غیره را برایشان انجام دهم و هزینه کار با خودشان باشد .
پس از پایان کار
هیچ کدام از طرفین تا به امروز مبلغی به من پرداخت نکردند و حدودا نزدیک به دو ماه شده . بماند که یکی کار را زود خواسته و دیگری کیفیت کار را از بنده خواست
و بنده طبق کار اصولی نقاشان کارخود را پیش بردم و بدون دریافت هیچ گونه مبلغی کار را به صاحب خانه تحویل دادم.
و حالا صاحب خانه می‌گوید شما با صاحب اولیه (همسایه) تسویه کنید. ....
بنده جهت دریافت دستمزد کارم چه راهی را باید دنبال کنم که به نتیجه برسم و موفق به دریافت حق خود شوم

با تشکر از شما لطفا راهنمایی لازم را بفرمائید.
یا حق

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه و در صورتی که کفایت نکرد، دادخواست مطالبه اجرت مطرح نمایید

با احترام بدوا اظهار نامه بفرستید

ابتدابرای مالک قبلی اظهارنامه بفرستیدچون مالک جدیدقراردادی باشماندارندمیتواندانکارکندکسی که به شماسفارش داده یعنی مالک قبلی بایدبدهداگرقبل ازمعامله بوده

سلام به طرفیت مالک جدید دادخواست مطالبه اجرت کار دهید