راهی برای اثبات این که مجوز دارم؛ چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۷ #28466510

شکایت من در دادگاه بدوی برای دریافت مانده حساب قرارداد با اقرار خود مشتکی عنه بوده ....الان ابلاغه ثادر شده مبنی بر این که تو قرارداد اسم شرکت --------------ثبت شده و شما مجوز از ارشاد به نام پیام رسانان دارید توضیح دادم که ---------------- برند ماست حال می خواستم بدانم با ثبت برند این مشکل برطرف می شود و یا قانون و ماده لی برای استفاده در تجدید نظر خواهی هست

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معلوم نیست شکایت شما به عنوان شرکت است یا از طرف خودتان که به نظر می رسد از طرف شرکت باشد در این صورت با توجه به عدم تعیین ماهیت شرکت دعوی پذیرفته نمی شود لطفا سوال را واضح تر عنوان نمایید.

سلام. سوالتون برای من واضح نیست. لطفا در طرح سوالتون توضیحات دقیقتری بفرمایید.