مراحل پیگیری پس گرفتن رشوه ای که پرداخت نموده ام را لطفا توضیح نمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #28427558

سلام من بازیکن رشته ی ورزشی والیبال هستم چند وقت پیش برای تست به تیمی رفتم و مربی آن تیم از من درخواست ۲۰ میلیون تومان پول کرد. و من این پول را در قالب دو چک ۱۰ میلیونی به واسطه یکی از دوستانم به مربی دادم. اما بعد مربی به وعده خود عمل نکرد و الان من ماندم و وامی که برای پرداخت پول برداشتم. الان چه کاری باید انجام بدهم آیا برگشت پول امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر بنده باید علیه مربی دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح کنید . اگر انجام ندارد ، وجه پزداختی را مطالبه نمایید . دادن وصف مجرمانه به عمل مربی خالی از اشکال نیست .

با سلام و احترام
شما میتوانید دادخواستی تحت عنوان تحصیل مال نامشروع علیه فرد مذکور ارایه نمایید

با سلام مخاطب گرامی بایستی دوست شما که بطور مستقیم وجه یاد شده را به ایشان پرداخت نموده است به عنوان تحصیل مال نامشروع و یا با طرح دادخواست حقوقی مطالبه حقوق شما را تعقیب نماید. بدیهی است با توجه به عدم سمت دولتی مربی یاد شده جرم ارتشاء محقق نگردیده است. ولی تحصیل مال بصورت نامشروع میتواند موضوعیت داشته باشد.