می توانم خودم از طرف خودم درخواست انحصار وراثت بدهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۵ #28425548

سلام به وکیلان عزیز
من میسانتروپ هستم و با دیگران رابطه ای ندارم به تازگی پدرم فوت کرده و من مدارک شناسایی خودم را دارم و شناسنامه سوراخ شده پدرم و کارت ملی پدرم و نمی دانم چند تا ورثه هستیم و گواهی فوت پدر را ندارم. چگونه می توانم برای انحصار وراثت اقدام کنم؟ می توانم خودم از طرف خودم درخواست انحصار وراثت بدهم؟ اگر بله، کجا باید درخواست بدهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا گواهی فوت از ثبت احوال گرفته سپس استشاهدیه فوت پدرتان در دفتراسناد رسمی ودر آخر درخواست صدور گواهی حصر وراثت بطرفیت بقیه وراث تقدیم دفترخدمات قضایی بدهید

سلام، گواهی فوت را می توانید از ثبت احوال اخذ نمایید، دادخواست انحصار وراثت خود را نیز از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تنظیم نمایید، در خصوص سایر وراث از دادگاه درخواست استعلام از ثبت احوال نمایید.

درود بر شما، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست انحصار وراثت نمایید. برای دریافت گواهی فوت بایستی از طریق ثبت احوال اقدام نمایید، استشهادیه ای نیز بایستی از طریق دفاتر اسناد رسمی دریافت کرده و به همراه گواهی فوت به دادخواست ضمیمه کنید. پس از صدور گواهی حصر وراثت نیز بایستی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست تقسیم ترکه نمایید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

درود
برای اخذ گواهی انحصار وراثت ابتدا از اداره ثبت احوال گواهی فوت بگیرید. سپس استشهادیه از دفاتر اسناد رسمی. سپس دادخواست گواهی حصر وراثت بدهید

در خصوص انحصار وراثت به همرا استشهادیه و مدارکی که در یدتان است به دفتر خدمات قضایی جهت ارسال دادخواست انحصاروراثت مراجعه نمایید

اگر منظور شما از میسانتروپ همان میزانتروپ است باید بدانید هیچکدام از حالات روحی افراد مانع ارث نمی باشند و تا زمانیکه خودتان نخواهید میزانتروپ هرگز نمی تواند باعث محرومیت شما از حقوق فردی و اجتماعی شما شود .

حسب قانون هریک از وراث قانونی و یا هر ذینفعی می تواند تقاضای انحصار ورثه نماید و فقط با ارائه کارت ملی و شناسنامه خودتان و استشهادیه رسمی مبنی بر فوت می توانید دادخواست بدهید پس از ارجاع به شعبه تقاضای استعلام از ثبت احوال نمایید .