اگر من برم با وجود اینکه خیلی از وسایل منزل به فاکتورش به اسم ایشون هست میتونه ازم شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #28380796

سلام ببخشید من ۳ ساله با یه مرد متاهل تو رابطه ام و باهاش زیر یه سقف زندگی میکنم اوایل رابطمون با صیغه بود ولی بعد از تمام شدن مدت صیغه هر چقدر سعی کردم ازش جدا شم نذاشت بهم قول ازدواج داده بود و میگفت با زنم مشکل دارم و دارم طلاق میگیرم ولی اخیرا متوجه شدم با اینکه زنش رفته قهر میخواد جدا شه خودش واسطه فرستاده برش گردونه و حتی تمام شرط و شروط زنه را اجرایی کرده از طرفی هم من بهش میگم بذار برم میگه اگه میخوای بری بدون وسایلت برو در ضمن این آقا خودش وکیله و قانون و از حفظ حالا سوالم اینه اگه وقتی خونه نیست من برم با وجود اینکه خیلی از وسایل منزل به فاکتورش به اسم ایشون هست میتونه ازم شکایت کنه؟ ساختمان هم دوربین مداربسته داره در صورتی که شکایت کنه برا خودش مشکل ساز نمیشه این موضوع که بدون صیغه نامه با من زیر یه سقف زندگی میکرده ؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

با سلام
وسایل منزل به فاکتورش به اسم ایشون هست میتونه ازم شکایت کنه؟
بله چون وسایل بنام ایشان است شما حق بردن ان را نخواهید داشت
ساختمان هم دوربین مداربسته داره در صورتی که شکایت کنه برا خودش مشکل ساز نمیشه این موضوع که بدون صیغه نامه با من زیر یه سقف زندگی میکرده ؟
در صورت اثبات امر ، رابطه نامشروع برای شما دو نفر حکم صادر خواهد شد اما با بردن لوازم میتواند بعنوان سرقت بر علیه شما اقامه دعوی نماید و این برای شما سخت خواهد شد .
شما صرفا میتوانید لوازم خود را برده و در صورت ممانعت از رفتن علیه ایشان اقامه دعوی نمایید .