درخواست ضرر و زیان کرده خودرو هم توقیف شده، مدارک هم بیمه و معاینه به من داده؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #28379182

پراید مدل ۸۱ از فردی خریدم به ۱۱۵۰۰۰۰۰ که مبلغ ۸ میلیون نقد و الباقی در قولنامه ذکر کردیم بعد از فک پلاک و نقل و انتقال سند خودرو ۳ الی ۴ ماه ماه هر کاری کردیم نه برای تعویض پلاک و نه برای انتقال سند حاضر نشد حال بعد از _ ۶ ماه شکایت کرد و درخواست ضرر و زیان کرده خودرو هه توقیف شده است مدارک هم بیمه و معاینه به من داده البته کارت ماشین هم داد ولی متاسفانه گم کردم لطفا راهنماییم کنید برای فک پلاک ماشین رو توقیف کرده است ولی در الان هیچ رقمه همکاری نمیکنه هفته دیگه هم شورای حل اختلاف ابلاغیه دارم کمکم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

با سلام
برای اثبات ادعای خود مبنی براینکه از طرف شما اقدام برای شماره گذاری و تنظیم سند شده و فروشنده تمایل به همکاری نداشته ، میتوانید از طریق دو سه نفر شاهد در دادگاه اثبات نمایید .
و نیز دادخواستی علیه شخص فروشنده مبنی بر الزام خوانده به تعویض پلاک و تنظیم سند تنظیم نمایید

از طریق دفترخدمات قضایی با استفاده از مستندات و مدارک ،دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال مطرح بنمایید.