اگر خانوم اسکرین شاتی از چت ما داشته باشه میتونه خیانت رو ثابت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #28366333

با سلام آقایی چندماه پیش به من پیشنهاد دوستی داد و دوست شدیم الان بعد مدتی فهمیدم متاهله و به من دروغ گفته رابطه رو تموم کردم. اون در حال جدا شدن از همسرشه. یکی به همسرش پی ام داده که شوهرت با یک دختر رابطه داره. از رابطه ما همسرش ظاهر خبر نداره ولی بخاطر حرفای اون ناشناس خیلی شک کرده و گفته تو دادگاه مطرح میکنه. اگر خانوم اسکرین شاتی از چت ما داشته باشه مشکلی برای من ایجاد میشه؟ میتونه خیانت رو ثابت کنه؟ در حالی که من نمیدونستم متاهله و زمانیکه فهمیدم رابطمو قطع کردم و محتوای چتامون جنسی نبوده هیچوقت

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
صرف برخورد و رد و بدل پیام نمیتواند به عنوان رابطه نامشروع تلقی شود
و احراز ادله معتبر دیگری مورد نیاز است و صرف اسکرین شات نمیتواند مثبت این جرم باشد( به عنوان اماره قضایی مطرح است)
اگر به واقع مرتکب ارتباط نشده اید(چرا که هدف بنده از راهنمایی احقاق حق است):
۱.اگر از طریق پیام رسان چت انجام شده اقدام به دلیت اکانت آن بفرمایید تا تهمت اشتباهی به شما نشود.
۲. هرگز دوباره ارتباط برقرار نکنید چرا که شرعا، اخلاقا و حتا در مواردی قانونا قابل پیگیری و کیفر است.
موید باشید

با سلام
در صورت شکایت همسر ایشان و اثبات ادعایشان ، شما به جرم رابطه نامشروع در فضای مجازی محکوم خواهید شد .هر چند که شما خبری از مجرد یا متاهل بودن ایشان نداشته باشید .