آیا میتونم به خاطر اینکه اسمم در برگه انحصار وراثت ثبت نشده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #28361400

آیا میتونم به خاطر اینکه اسمم در برگه انحصار وراثت ثبت نشده دادخواست کلاهبرداری بدم
اصلاحیه برگه انحصار وراثت دادم و دادخواست تحریر ترکه

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله عدم ذکر یکی از وراث درگواهی حصر وراثت، در حکم کلاهبرداری است و مجازات دارد

سلام
شما هم می‌توانید از جنبه حقوقی با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی به گواهی حصر وراثت اعتراض و درخواست اصلاح گواهی انحصار وراثت را بکنید و هم می توانید از جنبه کیفری شخصی را که با علم به وراثت شما ، شما را جزو ورثه نیاورده است تحت تعقیب قرار دهید

"با سلام"
مصداق بارز کلاهبرداری میباشد و میتوانید شکایت نمایید

سلام درصورتی که عمدا قید نکرده باشند از مصادیق کلاهبرداری محسوب میگردد.

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مطرح تا رسیدگی انجام گیرد.

ماده ۹ قانون تصدیق انحصار وراثت:

هر گاه معلوم شود که مستدعی تصدیق با علم به عدم وراثت خود تحصیل
تصدیق وراثت نموده و یا با علم به وجود وارثی غیر از خود‌تحصیل تصدیق بر خلاف
حقیقت کرده است کلاهبردار محسوب و علاوه بر ادای خسارت به مجازاتی که به موجب
قانون برای این جرم مقرر است‌محکوم خواهد شد.