آیا اجرت المثل به زن تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۳ #28357356

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم......
من ۲۵ سال با همسرم زندگی مشترک داشتم و شاغل نبودم و خانه دار بودم و میخواستم تقاضای اجرت المثل کنم اما شنیدم که اجرت المثل در شرایط خاص و در صورت اثبات عدم تبرع صورت میگیره؟؟؟؟
سوالم اینه که رویه دادگاهها در مورد اجرت المثل چجوریه و زن باید چجوری اثبات کنه تا بتونه اجرت المثل رو دریافت کنه؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. با توجه به گذشت ۲۵ سال و اینکه درخواست اجرت المثل نکردید اماره بر انجام تبرعی کارهای منزل میباشد. اثبات این امر بعید به نظر میرسه بازهم نظر کارشناس و دادگاه ملاک میباشد

سلام
نیاز به اثبات ندارد با ارائه سند نکاحیه و تشکیل جلسه رسیدگی محق دریافت اجرت المثل خواهید بود