در خصوص مشارکت در ساخت و پیش فروش واحد ها توسط سازنده

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۷۸ #2832

باسلام بنده زمینی را برای ساخت در اختیار شخصی قرار دادم تا مشارکتی با در صدی معلوم بین طرفین اپارتمان بسازد و واحد هارا بین خودمان تقسیم کردیم و واحد هر کس معلوم شد ولی قرارداد بین ما دو سال پیش تمام شد ولی او هنوز به تعهداتش عمل نکرده است . سند تمامی ملک نیز به نام بنده است . شایان ذکر است که بنده حق پیش فروش را در مشارکت نامه به او نداده ام و زیر برگه های پیش فروش شده نیز امضا نکرده ام . بنده متوجه شده ام که او تمام سهم خودش را پیش فروش کرده و بعضی از قراردادهای پیش فروشش بعد از تاریخ اتمام قرارداد بین ما می باشد . ایا او می توانسته سهم خود را پیش فروش کند ؟ایا بنده می توانم تقاضای ابطال قراردادهای پیش فروش شده ای که بعد از تاریخ اتمام قرارداد بین ما می باشد اقدام نمایم ؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورتی که در قرارداد از فروش منع نشده باشد و سهم هرکدام مشخص و مفروز باشد می توان اقدام به فروش کرد.
دعوی الزام به انجام تعهد مطرح و خواستار دریافت خسارات تاخیر تعهد به نرخ روز شوید.

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید ...
اگر در قرارداد ضمن سند رسمی واحدهایی به سازنده اختصاص داده شده باشد می تواند آنها را پیش فروش کند ...

چون ایشان به تعهدات خود عمل نکرده اند میتوانیددعوی الزام به انجام تعهدرا علیه ایشان مطرح کنید

با توجه به اینکه مدت زمان قرارداد میان شما به اتمام رسیده و ایشان به تعهدات خود عمل نکرده اند میتوانیددعوی الزام به انجام تعهدرا علیه ایشان مطرح نمایید.و در صورتی که در قرارداد سازنده از پیش فروش واحدهای خود منع نشده باشد میتواند سهم خود را پیش فروش نماید و ابطال معاملات امکانپذیر نمیباشد.

با احترام