آیا به دلیل ترک زندگی میتونم تقاضای طلاق بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #28308388

سلام
شوهر من حدود ۳ سال هست که زندگی رو ترک کرده و منزلی هم برای ما تهیه نکرده از نظر مالی اوضاع خوبی نداره شکایت حقوقی هم کردم هم برای مهریه و هم نفقه اما اعسار زده و قسطی شده سوالی که از شما دارم اینه:
اگر مرد توانایی پرداخت نفقه رو نداشته باشه و زندگی رو ترک کنه و منزلی برای همسر و فرزندش تهیه نکنه میشه طلاق گرفت؟لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هم با غیبت بیش از ۶ ماه میتوان درخواست طلاق داد

با سلام موضوع طلاق بر مبنای عسر و حرج زن با عنایت به ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی عبارتند از خودداری یا عجز شوهر از دادن نفقه ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی، غیبت شوهر بیش از چهار سال ۱۰۲۹ همان قانون، وکالت زن در طلاق ماده ۱۱۱۹قانون مدنی، عسر و حرج زن طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، در نظر داشته باشید این موارد باید توسط زن در دادگاه به اثبات برسد.

بله با ترک زندگی از طرف مرد به مدت ۶ماه متوالی زن میتواند طلاق بگیرد و شما حتما رای میگیرین