حقوقش بین همسر و فرزند دخترش چطور تقسیم میگردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۰ #28281830

اگر فردی که فوت کرده بیمه شده تامین اجتماعی باشد و کارمند مخابرات حقوقش بین همسر و فرزند دخترش چطور تقسیم میشه؟
و بیمه ۷ درصد و ۹ درصد در میزان درصد دریافت تفاوت ایجاد میکنه؟

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دختر مجرد بوده و شاغل نباشد حقوق به صورت مساوی بین همسر و دختر تقسیم خواهد شد

سلام
دختر در صورت مجرد بودن و عدم اشتغال ب شغلی میتونه حقوق دریافت کند
همراه مادر بصورت مساوی

درود بر شما، چنانچه دختر مجرد باشد و شاغل نباشید، نیمی از حقوق را دریافت خواهد کرد.

باسلام بصورت مساوی تقسیم میشود بشرط آنکه دختر شاغل نباشد و ازدواج نکرده باشد

اگر دختر شاغل نیست و مجرد می‌تواند همراه با مادر از حقوق بهره‌مند شود.

بصورت مساوی حقوق بین آنها تقسیم می شود

درود
اگر دختر ازدواج نکرده و شاغل نیست می تواند نصف حقوق را دریافت کند