ودیعه رو موجر باید بدهد یا بعد از دو ماهی که به مستاجر وقت میدهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۵ #28279838

میگن الان برای تخلیه مستاجر حداقل ۲ ماه بهش وقت میدن
موجر باید پول رهن اول بریزه به حساب شورا
یا بعد از اون ۲ ماه
میگن حتی اگه حکم تخلیه هم بگیری اجرای احکام
حکم فعلا اجرا نمیکنه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در حال حاضر ۳ماه به مستاجر فرصت میدن ودر صورت تمدید تا ۲۰ درصد افزایش اجاره بها که این میزان بستگی به شهری هست که در آن سکونت دارید بشرطی که اولا اجاره بها معوقه نداشته باشد دوما موجر ملک خود را نفروخته باشد

درود اگر قصد تمدید ندارند ایشون یا اگر قصد تمدید دارند و شما قصد فروش ملک را دارید تخلیه امکان پذیر است اما باید مبلغ ودیعه را همان ابتدا به صندوق واریز کنید نه انتهای مهلت

در صورت عدم تخلف از مفاد قرارداد از سوی مستاجر و عدم فروش ملک از سوی موجر قرارداد با افزایش سقف درصدی پیش بینی شده در قرارداد قابل تمدید خواهد بود

سلام.فعلا حکم تخلیه صارد نمی شود به دلیل وضعیت کرونا .قرارداد اجاره تمدید می شود.ولی اگر درخواست تخلیه داشته باشید مبلغ ودیعه را باید به حساب دادگستری بریزید.

باسلام
باتوجه به شرایط فعلی مستاجر میتواند با ۲۰ درصد افزایش اجاره بها تمدید کند ، البته در صورتی مالک ملک را نفروخته باشد و مستاجر اجاره بها معوقه نداشته باشد

جهت درخواست تخلیه همان ابتدا باید مبلغ رهن به حساب دادگستری واریز شود.به علت مصوبه ستاد کرونا تخلیه فوری امکانپذیر نیست

در حال حاضر ۳ الی ۴ ماه به مستاجر فرصت میدن با ۲۰ درصد افزایش اجاره بها بشرطی که اولا اجاره بها معوقه نداشته باشد دوما موجر ملک خود را نفروخته باشد