قمه کشی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۸ #28235229

با قمه بزنم دو تا دست یک نفر و بندازم حکم داداگاه چیه؟
ینی دیه شو بدم همه چی حل میشه یا نه یاید حبس بکشم حبسو میتونم بخرم؟
هیچگونه سابقه هم ندارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطمینا حبس دارید بخش عمومی جرم است

با سلام و احترام قطع عضو عمدی قصاص هم دارد و طرف مقابل میتواند درخواست قصاص کند و همچنین فقط محکوم به پرداخت دیه نمی شوید چنانچه محارب شناخته نشوید یعنی اعدام نشوید به حبس محکوم می شکید ضمنا رییس پلیس اعلام کرده دست و پای کسی که قمه دستشه همونجا بشکنید و قمه رو بکنید تو آستینش موفق و پیروز باشید

با درود، علاوه بر قصاص حبس نیز دارید، و حبس خریدنی نمی‌باشد.
بهتر است به چنین رفتاری فکر هم نکنید عاقبتی جز تباهی ندارد.

قصاص و حبس در انتظار شما خواهد بود

قطع دو دست باعث حکم به دیه ی کامل خواهد شد و بسته به محل قطع شدن حتی بیشتر، غیر از آن مجازات حبس و شلاق نیز خواهد داشت که قابل خرید نیست

صرف قدرت نمایی با سلاح سرد بدون استفاده از آن مجازات حبس و شلاق دارد معهذا استفاده از سلاح سرد و قطع عضو عمدی شخص دیگر مشخصا مشمول قصاص خواهد شد هردو دست را بزنید همانطور هردو دستتان قطع خواهد شد و علاوه بر آن ب تحمل حبس نیز محکوم خواهید شد

قطع عضو قصاص و حبس دارد .