طبق قانون هیچ راهی ندارد که در دادنامه ذکر نشود که زوجه باکره نبوده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۲ #28222081

سلام

هیچ راهی وجود نداره که در دادنامه نوشته نشه که زوجه باکره نبوده چون از این طریق که خانواده مطلع میشن راهی هست بهم بگید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راهی نیست
مگر اینکه ادعا کنید باکره هستید و قاضی هم قبول کند و همسرتان هم به این موضوع اعتراض نکنند

اما توجه داشته باشید علاوه بر اینکه مهریه شما نصف می شود
در ازدواج بعدی اتان به شدت با مشکل روبرو می شوید و متهم به رابطه نامشروع

بنابراین پیشنهاد می شود ادعا باکر ه بودن مطرح نکنید و از مطلع شدن خانواده ها هم هراسی نداشته باشید شما کار کاملا شرعی انجام داده اید با همسر شرعی خودتان به خداتوکل کنید

خیر راهی ندارد و در غیر اینصورت هم ( اگر ذکر شود باکره هستید ) ممکن است در آینده مشکل برایتان پیش بیایید

احسنت بر خانم حسین پور و پاسخ جامع و شیوای ایشان .

پاسخ همکار محترم سرکار خانم حسین پور کامل تر است.

دوشیزه (باکره) بودن زن در دادنامه ی گواهی عدم امکان سازش (طلاق) قید می شود. دوشیزگی زن به جز اینکه در میزان مهریه موثر است و آن را نصف می کند و نیز موجب از بین رفتن عده ی طلاق می شود، یک نتیجه و اثر دیگر هم دارد، و آن این است که بعد از ثبت صیغه ی طلاق، هر یک از ایشان (زوجین) می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان یا ادارات ثبت احوال، با ارائه ی مدارک لازم از قبیل اصل شناسنامه، کپی کارت ملی، دادنامه ی طلاق، طلاقنامه و گواهی مربوط به دوشیزه بودن زوجه از دفترخانه ی طلاق، نسبت به حذف ازدواج سابق و نام همسر از شناسنامه اقدام کنند و، به اصطلاح، شناسنامه ی سفید دریافت کنند؛ این اقدام می تواند از طریق وکالت دادن به وکیل دادگستری صورت گیرد.

شمادرجلسه طلاق بگویید که باکره هستید .
شاید قاضی اقرارشما راقبول کنه و به پزشکی قانونی معرفی نکنه