آیا حکم صادر شده برای کل اتهامات ذکر شده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #28215625

با سلام.
در یک پرونده کیفری که در سر برگ رای قطعی صادره اتهام های جعل و استفاده از مجعول و خیانت امانت نوشته شده و متهم به حبس ۶ ماه محکوم شده. به جرم خیانت در امانت... مورد دعوا یک سفته ۸ میلیون تومنی بوده که با بررسی مبایعه نامه های عادی خودرو که رد و بدل شده متهم یک کپی برابر اصل و شاکی یک برگ دوم یا همان کاربنی ارائه داده هیچکدام بنچاق ندارند... کارشناسان مبایعه نامه شاکی را قبول کردن و مال متهم را مجعول... حالا سفته باطل شد.و متهم محکوم به ۶ ماه حبس تعزیری...
۱ آیا حکم صادر شده برای کل اتهامات ذکر شده است.۲.. شاکی دوباره میتواند برای عناوین بالا شکایت نماید. تکی یا با هم.... ۳.. هزینه وکلای شاکی و متهم و هزینه دادرسی چگونه است.. هر کدام مستقل است یا متهم باید هزینه های وکالت شاکی را هم بدهد...۴..امکان درخواست به قاضی اجرای احکام برای تبدیل حکم حبس به جریمه یا کاری غیر از حبس وجود دارد....ببخشید زیاد شد ...سپاس گذارم...

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در دادنامه نسبت به تمام اتهام های عنوان شده حکم صادر می شود و لذا اگر تنها قید شده ۶ ماه حبس پس حکم کلی نسبت به کلیه اتهامات همین می باشد. در صورت قطعی شدن شاکی نمی تواند مجدد همین اتهامات را مجددا به جریان بیاندازد.هزینه های دادرسی با متهم می باشد در صورتی که در شکایت قید شده باشد و الا شاکی شما می تواند از طریق دادخواست حقوقی اقدام و هزیه ها را مطالبه نماید.نوع جرم و مجازات قانونی برای تبدیل تاتقلیل یا تخفیف مهم می باشد که توسط شما عنوان نشده ولی بسته به نوع جرم این قابلیت وجود دارد مگر در موارد استثنائی که قانون تصریح کرده است